Program

0900 – 0930 Eirik Norman Hansen

Åpning av Bærekraft på ordentlig

FNs bærekraftsmål er 16 mål og ett tiltak – samarbeid. Hvordan og hvorfor kan vi samarbeide bedre! Eirik tar oss med inn i temaet med sin flammende lidenskap for både bærekraft og teknologi.

Eirik er en energisk teknologi-optimist og er opptatt av hva utviklingen betyr for oss som mennesker, for organisasjoner og samfunnet.  Hvordan former teknologi verden nå og i tiden som kommer – og hva dette vil bety for bærekraft i din bransje?

09.30 – 10.15 Johanne Kjuus

Strategi og hvordan lykkes med implementering av bærekraft i virksomheter

Johanne jobber som bærekraftsansvarlig i Orkla Foods Norge, og er tett på bærekraftstrategien til noen av landets mest spiste merkevarer.

Hun skal fortelle oss om hvordan Orkla bruker sin forbrukerinnsikt til å utvikle nye bærekraftige løsninger og hvordan du skal få med deg alle i organisasjonen til å gjøre endringer.

10.15 – 10.30 Pause

10.30 – 11.15 Frode Hvattum

Hvordan kombinere bærekraft og økonomisk vekst?

Frode har vært ansvarlig for miljøet på Ruter og for programmet som førte til ambisjonen og planene for fossilfri kollektivtransport i 2020, og ambisjonen om 100% elektrisk transport i 2028.

Nå er han Senior Director, Business Development in Sustainability hos Freyr og viser oss hvordan vi kan kombinere bærekraft og økonomisk vekst.

11.15 – 12.00 Lunsj

12.00 – 13.00 Petter Gulli

Utfordringer og muligheter i bærekraftens tid

Petter har i over 30 år jobbet med reklame og markedsføring med fokus på bærekraft. Lær om brutale fakta og fantastiske muligheter i den grønne revolusjonen. Ikke gå glipp av dette engasjerende foredraget om hvordan utfordringene rundt bærekraft kan vendes til salgsfremmende muligheter.

Det grønne skiftet byr på store utfordringer, men også fantastiske muligheter for virksomheter som ønsker å skape konkurransefortrinn ut av bærekraft. Grønne startups og bedrifter med bærekraft i kjernen endrer allerede i dag måten vi kjøper og selger varer og tjenester. 8 av 10 nordmenn sier de ønsker å leve mer bærekraftig, så hva venter du på?  Foredraget er godt egnet for deg som ønsker å inspirere og motivere ansatte, eiere eller en hel bransje til innsats.

13.00 – 13.15 Pause

13.15 – 14.00 Turi Regine Pettersen

Bærekraft er ikke ord, det er handlinger

Turi jobber som bærekraftstrategi- og forretningsutvikler i Oda. Hun er styremedlem i Sustainability hub (S-HUB) Norway og har i flere år jobbet med rådgivning innenfor bærekraftstrategi og forretningsutvikling i Deloitte for ulike virksomheter i ulike industrier.

Matvaresektoren står overfor en rekke bærekraftsutfordringer og Oda ønsker å være en positiv kraft for å bidra til å dra industrien i en positiv retning. Oda har derfor satt en rekke hårete mål innenfor bærekraft, både knyttet til sitt egen påvirkning som selskap og bidra til å inspirere sine kunder til å handle mer bærekraftig mat.

Turi skal her dele sin erfaring med hvordan man kan starte et arbeidet med bærekraft og hva som skal til for å omsette store ord til konkret handling.

14.00 – 14.45 Eirik Norman Hansen

Del på godene!

Eirik Norman Hansen  diskuterer temaer omkring bærekraft og inviterer gjester til å dele sine tanker. Gled deg til en uformell og inspirerende sofaprat med flere av næringslivets gode rollemodeller.