Foredragsholderne

Engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere

Turi Regine Pettersen, ODA

Turi jobber som bærekraftstrategi- og forretningsutvikler i Oda (Norges ledende dagligvareaktør på nett). Hun er styremedlem i Sustainability hub (S-HUB) Norway og har i flere år jobbet med rådgivning innenfor bærekraftstrategi og forretningsutvikling i Deloitte for ulike virksomheter i ulike industrier.

Eirik Norman Hansen Eirik er en svært engasjerende foredragsholder som brenner for digital forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon.

Petter Gulli, har jobbet i over 30 år med reklame og markedsføring og snakker om bærekraft. Hør brutale fakta og fantastiske muligheter i den grønne revolusjonen om vi åpner øynene.

André Nordal Sylte, DNB Eiendom, André is working with businesses to explore, define and implement new strategic growth initiatives and value propositions, as well as developing their innovation strategies and capabilities.

Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig – Orkla Foods Norge AS. Hun jobber daglig tett med bærekraftstrategien til noen av landets mest spiste merkevarer.

Frode Hvattum, senior direktør hos Freyr

Han har jobbet som strategisjef hos Ruter frem til oktober 2021 med å operasjonalisere bærekraftstrategi og styring mot flere bærekraftsmål og viser oss hvordan vi kan kombinere bærekraft og økonomisk vekst.

Nå er han Senior Director, Business Development in Sustainability at Freyr.

Del på godsakene!

André Nordal Sylte fra DNB og Eirik Norman Hansen diskuterer temaer omkring bærekraft og inviterer gjester til å dele sine tanker. Gled deg til en uformell og inspirerende sofaprat med flere av næringslivets gode rollemodeller.