Program

0900 – 0930 Eirik Norman Hansen

Åpning av Bærekraft på ordentlig

Tema til Eirik er SAMARBEID.  FNs bærekraftsmål er 16 mål og ett tiltak – samarbeid. Hvordan og hvorfor kan vi samarbeide bedre!

Eirik er en ekte energisk og oppriktig teknologi optimist. Eirik er opptatt av hva teknologi betyr for oss, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for bærekraft i din bransje.

09.30 – 10.15 Johanne Kjuus

Strategi og hvordan lykkes med implementering av bærekraft i virksomheter

Johanne Kjuus jobber som bærekraftsansvarlig i Orkla Foods Norge, og jobber daglig tett med bærekraftstrategien til noen av landets mest spiste merkevarer. Hun har tidligere erfaring som fagsjef i Virke Handel og har jobbet tett på norsk retail og med forbrukerinnsikt over mange år.

10.15 – 10.30 Pause

10.30 – 11.15 Frode Hvattum

Hvordan kombinere bærekraft og økonomisk vekst?

Han er ansvarlig for miljøet på Ruter og for programmet som førte til ambisjonen og planene for fossilfri kollektivtransport i 2020, og ambisjonen om 100% elektrisk transport i 2028. Han jobber for tiden med å operasjonalisere Ruters bærekraftstrategi, slik at Ruter kan styre mot flere bærekraftsmål.

11.15 – 12.00 Lunsj

12.00 – 13.00 Petter Gulli

Utfordringer og muligheter i bærekraftens tid

Petter har jobbet i over 30 år med reklame og markedsføring og snakker om bærekraft. Hør brutale fakta og fantastiske muligheter i den grønne revolusjonen om vi åpner øynene.

Det grønne skiftet byr på store utfordringer, men også fantastiske muligheter for virksomheter som ønsker å skape konkurransefortrinn ut av bærekraft. Grønne startups og bedrifter med bærekraft i kjernen endrer allerede i dag måten vi kjøper og selger varer og tjenester, mens 8 av 10 nordmenn sier de ønsker å leve mer bærekraftig.

Så hva venter du på? Et foredrag godt egnet for deg som ønsker å inspirere og motivere ansatte, eiere eller en hel bransje til innsats.

13.00 – 13.15

13.15 – 14.00 Turi Regine Pettersen

Pause

Bærekraft er ikke ord, det er handlinger

Turi jobber som bærekraftstrategi- og forretningsutvikler i Oda. Hun er styremedlem i Sustainability hub (S-HUB) Norway og har i flere år jobbet med rådgivning innenfor bærekraftstrategi og forretningsutvikling i Deloitte for ulike virksomheter i ulike industrier.

Matvaresektoren står overfor en rekke bærekraftsutfordringer, og Oda ønsker å være en positiv kraft for å bidra til å dra industrien i en positiv retning. Oda har derfor satt en rekke hårete mål innenfor bærekraft, både knyttet til sitt egen påvirkning som selskap og bidra til å inspirere sine kunder til å handle mer bærekraftig mat.

Turi skal her dele sin erfaring med hvordan man kan starte et arbeidet med bærekraft og hva som skal til for å omsette store ord til konkret handling.

 

14.00 – 14.45 Eirik Norman Hansen og André Nordal Sylte

Del på godene!

Eirik Norman Hansen og André Nordal Sylte diskuterer temaer omkring bærekraft og inviterer gjester til å dele sine tanker. Gled deg til en uformell og inspirerende sofaprat med flere av næringslivets gode rollemodeller.