Info

Velkommen til årets viktigste konferanse

Nå er det klart for konferansen «Bærekraft på ordentlig» – i år som en fysisk og digital hybrid. Innholdet i år er rettet mot mellomledere, ledere og engasjerte medarbeidere i privat eller offentlig sektor, samt ledere og forretningsutviklere i små og mellomstore bedrifter.

Her vil du få muligheten til å høre direkte fra andre ledere om hvordan de navigerer sin virksomhet fremover og hvordan de konkret har implementert bærekraftmålene i sin bedrift.

Velkommen til «Bærekraft på ordentlig», en dag full med nyttig verktøy og tips til hvordan du skal jobbe med bærekraft i din organisasjon.

Praktisk info

Arrangør: IGM , Brynsveien 5, 0667 Oslo • tlf. 23 37 64 00
Kontaktperson: Trine Skaug Væråmoen

Programkomitéen består av:

IGM arrangerer kurs og konferanser for næringslivet innen visuell kommunikasjon, markedsføring og forretningsutvikling. Vinklingen er alltid praktisk og målet er å sende folk hjem igjen med nye verktøy i bagasjen – klare til bruk. Vi samarbeider med næringslivets rollemodeller og deler høyaktuell og bærekraftig kunnskap.

IGM holder studier og kurs i interaksjonsdesign, grafisk design, digital markedsføring, digital kommunikasjon, digital journalistikk og digital rådgiver i samarbeid med Høgskulen i Volda. Våre faste konferanser er: makingdesign.no – oslomarketing.no