Foredragsholderne

Engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere

Turi Regine Pettersen, ODA

Turi jobber som bærekraftstrategi- og forretningsutvikler i Oda. Hun er styremedlem i Sustainability hub (S-HUB) Norway og har i flere år jobbet med rådgivning innenfor bærekraftstrategi og forretningsutvikling i Deloitte for ulike virksomheter i ulike industrier.

Turi skal her dele sin erfaring med hvordan man kan starte et arbeidet med bærekraft og hva som skal til for å omsette store ord til konkret handling.

Eirik Norman Hansen

FNs bærekraftsmål er 16 mål og ett tiltak – samarbeid. Hvordan og hvorfor kan vi samarbeide bedre! Eirik tar oss med inn i temaet med sin flammende lidenskap for både bærekraft og teknologi.

Eirik er en energisk teknologi-optimist og er opptatt av hva utviklingen betyr for oss som mennesker, for organisasjoner og samfunnet.  Hvordan former teknologi verden nå og i tiden som kommer – og hva dette vil bety for bærekraft i din bransje?

Petter Gulli

Petter har i over 30 år jobbet med reklame og markedsføring med fokus på bærekraft. Lær om brutale fakta og fantastiske muligheter i den grønne revolusjonen. Ikke gå glipp av dette engasjerende foredraget om hvordan utfordringene rundt bærekraft kan vendes til salgsfremmende muligheter. Grønne startups og bedrifter med bærekraft i kjernen endrer allerede i dag måten vi kjøper og selger, i tillegg sier 8 av 10 nordmenn at de ønsker å leve mer bærekraftig, så hva venter du på?

André Nordal Sylte, DNB Eiendom

André jobber med å utforske, definere og implementere nye strategiske vekstområder hos norske bedrifter.

I tillegg brenner han for innovativ forretningsutvikling og er en kreativ skaper av nye digitale løsninger med forbrukerens perspektiv i førersetet.

Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig – Orkla Foods Norge AS. 

Johanne jobber som bærekraftsansvarlig i Orkla Foods Norge, og er tett på bærekraftstrategien til noen av landets mest spiste merkevarer.

Hun skal fortelle oss om hvordan Orkla bruker sin forbrukerinnsikt til å utvikle nye bærekraftige løsninger og hvordan du skal få med deg alle i organisasjonen til å gjøre endringer.

Frode Hvattum, senior direktør hos Freyr

Frode har vært ansvarlig for miljøet på Ruter og for programmet som førte til ambisjonen og planene for fossilfri kollektivtransport i 2020, og ambisjonen om 100% elektrisk transport i 2028.

Nå er han Senior Director, Business Development in Sustainability hos Freyr og viser oss hvordan vi kan kombinere bærekraft og økonomisk vekst.

Del på godsakene!

André Nordal Sylte fra DNB og Eirik Norman Hansen diskuterer temaer omkring bærekraft og inviterer gjester til å dele sine tanker. Gled deg til en uformell og inspirerende sofaprat med flere av næringslivets gode rollemodeller.