Tore Berntsen

Tore Berntsen

Daglig leder, MarkedsPartner

Tore Berntsen er daglig leder i MarkedsPartner. MarkedsPartner er landets ledende inbound marketing- og salgsbyrå. Tore har over 20 års ledererfaring fra IT-bransjen hvor han, i tillegg til lederrollen, har jobbet som forretningsrådgiver for store og små virksomheter over hele landet innen fagområdet CRM. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Tore er en aktiv bidragsyter på Digitalleder.no, en ettertraktet foredragsholder og forfatter av e-boken Digital endringsledelse. Tore er opptatt av at du som leder i dag må ha en forretningsmessig forståelse av hvordan teknologi og digitalisering påvirker de muligheter du har til å skape lønnsom vekst i ditt selskap. De store internasjonale teknologi- og plattformselskapene (Facebook, Apple, Google, Amazon og Microsoft) påvirker forbrukernes atferd og preferanser. Kunnskap om hvilke konsekvenser dette får for ditt selskap er svært viktig.

Derfor feiler digitalstrategier

I dette innlegget skal vi gå gjennom de fem viktigste årsakene til at bedrifter ikke initierer nødvendige strategiske grep eller lykkes i implementeringen av endringene forårsaket av digitalisering, fremveksten av digitale plattformer og økosystemer. De færreste har en gjennomgripende digitalstrategi. Resultater presentert bla i Dagens Næringsliv høsten 207 viser at kun en av fem bedrifter […]

READ MORE