Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Advisor and Founder, EIRIK NORMAN

Eirik holder energiske engasjerende foredrag om hvordan teknologi påvirker oss mennesker, organisasjoner og samfunn. Han mener at fremtiden er fantastisk, men det hviler et stort ansvar på oss mennesker. Hans foredrag er en blanding av inspirasjon, provokasjon og humor.

Han er kjent for å skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende og inspirerende samtidig som du lærer noe» mener Eirik. Han har en liten forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer, og det er dette som kommer til å bli fundamentet for det aller meste i fremtiden.

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet og vært del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper.

I dag driver han sitt eget selskap hvor fokus utelukkende er på hva framtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den. I 2018 vant Eirik prisen «Årets mannlige taler» og har de seneste årene blitt en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge.

I 2020 utnevnte Kapital han som en av Norges mest populære konferansierer og foredragsholdere. Han har også vært med å skrive boken «Når juss møter AI» som kom ut sommeren 2019. Fra tid til annen dukker han også opp på både TV og radio for å snakke om ny teknologi og konsekvensene av denne.

Han har også sin egen podcast «30 minutter inn i fremtiden» hvor han sammen med en gjest snakker om den nære fremtid.

Gjennom 2020 har vi også opplevd at verden brått og brutalt har endret seg, men vi ser igjen at det er teknologi som fører oss fremover og som gjør oss i stand til å fortsette å skape en fantastisk fremtid.

Åpning av ledelse i omstilling

Eirik er en ekte energisk og oppriktig teknologi optimist. Eirik er opptatt av hva teknologi betyr for oss, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for din bransje.

READ MORE

People, Purpose and Profit – hvordan skal man som leder balansere det?

Britt Otterdal Myrset fra Deloitte og Eirik Norman Hansen er med på å oppsummere dagen og deler sine refleksjoner om følgende tema: • People, Purpose and Profit – hvordan skal man som leder balansere det? • Hvordan være samlende leder når alle dine ansatte sitter distribuert? • Hvordan ser egentlig The Future of work ut? […]

READ MORE