Anne-Sofie Risåsen

Anne-Sofie Risåsen

Leder konsulentdivisjonen, IBM Norge

Anne-Sofie Risåsen er leder for konsulentdivisjonen i IBM Norge. Hun har lang erfaring fra IT-bransjen og har tidligere hatt lederstillinger i både internasjonale og nasjonale selskap som Capgemini, Microsoft og Evry. Hun er utdannet innen Computer Science fra University of California Santa Barbara, og startet sin karriere som applikasjonsutvikler.
Anne-Sofie brenner for å utnytte teknologien til det beste for mennesker, både i privatlivet og på jobb, og ser at menneske og maskin utfyller hverandre og er best sammen.
Anne-Sofie har i mange år jobbet i stiftelsen Naandi som samler inn penger til utdanning av fattige jenter i India, et land hun har besøkt ofte i forbindelse med outsourcingsleveranser til det norske markedet. Hun fikk i 2016 Oda-prisen som inspirerende kvinnelig rollemodell i IT-bransjen og ble i 2018 kåret inn på NHO/Oda Nettverk’s liste over Norges 10 fremste kvinnelige ledere innen teknologi.

Hvordan er digital ledelse forskjellig fra vanlig ledelse?

Hvordan vi utfører ledelse er i stor endring nå som alle blir digitale medarbeidere. Anne-Sofie Risåsen vil dele sine erfaringer med digital ledelse og hvordan dette er forskjellig fra vanlig ledelse. Hun vil også presentere eksempler fra egen ledererfaring i IBM og andre internasjonale selskap hvor hun har jobbet.

READ MORE